ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
בצק פילאס טורכי (של מעדנות) להפשיר לילה במקרר
-
-
250 גרם קוביה גבינה בולגרית
-
-
250 גרם עלי תרד קצוצים (ניתן להמיר למנגולד)
אופן ההכנה
-
1
להכנת המלית : .
-
2
לקצוץ את עלי התרד להוסיף את הגבינה הבולגרית ולמעוך אותה .
-
3
להוסיף את המוצרלה לערבב הכל ..
-
4
את הבצק פילאס לפתוח את כל החבילה לאורך ...לחצות בקו ישר בעזרת סכין לכל האורך !! .
-
5
להניח בקצה הבצק מהמלית לכל האורך ...לגלגל לצורת רולדה .
-
6
ולהתחיל לגלגל לצורת שבלול .
-
7
לקחת תבנית עגולה לשמן את התבנית רצוי בחמאה ...להניח את השבלול במרכז התבנית .
-
8
כעת ניצור שבלול נוסף משארית הבצק נכרוך סביב השבלול שהנחנו בתבנית ...נבריש את הביצה נפזר שומשום ..
-
9
נאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה ..
-
10
לא נישאר פירור ! בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
1
להכנת המלית : .
2
לקצוץ את עלי התרד להוסיף את הגבינה הבולגרית ולמעוך אותה .
3
להוסיף את המוצרלה לערבב הכל ..
4
את הבצק פילאס לפתוח את כל החבילה לאורך ...לחצות בקו ישר בעזרת סכין לכל האורך !! .
5
להניח בקצה הבצק מהמלית לכל האורך ...לגלגל לצורת רולדה .
6
ולהתחיל לגלגל לצורת שבלול .
7
לקחת תבנית עגולה לשמן את התבנית רצוי בחמאה ...להניח את השבלול במרכז התבנית .
8
כעת ניצור שבלול נוסף משארית הבצק נכרוך סביב השבלול שהנחנו בתבנית ...נבריש את הביצה נפזר שומשום ..
9
נאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה ..
10
לא נישאר פירור ! בהצלחה אילנית בניזרי 💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים