תקציר המתכון: הכנה ב 5 דקות
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להכנת המלית :
לקצוץ את עלי התרד להוסיף את הגבינה הבולגרית ולמעוך אותה
להוסיף את המוצרלה לערבב הכל .
את הבצק פילאס לפתוח את כל החבילה לאורך ...לחצות בקו ישר בעזרת סכין לכל האורך !!
להניח בקצה הבצק מהמלית לכל האורך ...לגלגל לצורת רולדה
ולהתחיל לגלגל לצורת שבלול
לקחת תבנית עגולה לשמן את התבנית רצוי בחמאה ...להניח את השבלול במרכז התבנית
כעת ניצור שבלול נוסף משארית הבצק נכרוך סביב השבלול שהנחנו בתבנית ...נבריש את הביצה נפזר שומשום .
נאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד להזהבה .
לא נישאר פירור ! בהצלחה אילנית בניזרי 💕