אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

696
צפיות

גביניות

המתכון של
גביניות

טעים פצצות... בצק רך וקל לעבודה... המילוי מתאים לכל סוגי הבצק....

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • 8 כוסות קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • כוס סוכר
  • 4 ביצים
  • חצי כף מלח
  • כוס שמן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • כוס מים חמימים
  • לזיגוג
  • 2 חלמונים
  • 2 כפות חלב
  • למלית הגבינה
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 חלמונים
  • כוס אבקת סוכר
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • גרדת לימון (מלימון אחד)
  • לסירופ
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1/2 1 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    לבצק:.


  • 2

    קמח, סוכר, והשמרים נערבב בקערה.


  • 3

    נוסיף את שאר המרכיבים ונערבל לכ 10 דקות עם וו גיטרה והבצק יוצא רך .


  • 4

    נשמן את כדור הבצק וננחים בקערה משומנת מעט, ונפזר מעט קמח למעלה.


  • 5

    נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעתיים-שלוש שעות.


  • 6

    למלית:.


  • 7

    לערבב את כל מצרכי מלית הגבינות .


  • 8

    נעטוף בניילון נצמד ונשמור במקרר עד לשימוש .


  • 9

    לסירופ:.


  • 10

    להרתיח בסיר קטן על הגז את הסוכר והמים תוך כדי ערבוב מתמיד עד להמסה ולצנן לטמפרטורת החדר.


  • 11

    להכנת צורת הגביניות:.


  • 12

    להוציא את הבצק למשטח עבודה לחלק את הכדור ל-4 וליצור כדורים.


  • 13

    מכל רבע לחלק ל-10 כדורים לשמן מעט את הכדורים בחלקם העליון ולכסות במגבת מטבח נקייה מנוחה ל15 דקות.


  • 14

    כל כדור נרדד לפיתה קטנה, נניח 2 כפיות ממלית הגבינה בקצה(ראו בתמונה).


  • 15

    נקפל את הפיתה לחצי, ונהדק בקצוות, עם סכין נחרוץ קווים בצורה חופשית .


  • 16

    נסובב לצורת חצי ירח, נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה .


  • 17

    נבריש את הגביניות עם החלמונים והחלב.


  • 18

    נכסה במגבת להתפחה של 40 דקות .


  • 19

    נאפה בחום 180 מעלות חום עליון חום תחתון לא טורבו,עד להזהבה .


  • 20

    איך שיוצא מהתנור להבריש סירופ סוכר קר בטמפרטורת החדר על הגביניות .


1

לבצק:.


2

קמח, סוכר, והשמרים נערבב בקערה.


3

נוסיף את שאר המרכיבים ונערבל לכ 10 דקות עם וו גיטרה והבצק יוצא רך .


4

נשמן את כדור הבצק וננחים בקערה משומנת מעט, ונפזר מעט קמח למעלה.


5

נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לשעתיים-שלוש שעות.


6

למלית:.


7

לערבב את כל מצרכי מלית הגבינות .


8

נעטוף בניילון נצמד ונשמור במקרר עד לשימוש .


9

לסירופ:.


10

להרתיח בסיר קטן על הגז את הסוכר והמים תוך כדי ערבוב מתמיד עד להמסה ולצנן לטמפרטורת החדר.


11

להכנת צורת הגביניות:.


12

להוציא את הבצק למשטח עבודה לחלק את הכדור ל-4 וליצור כדורים.


13

מכל רבע לחלק ל-10 כדורים לשמן מעט את הכדורים בחלקם העליון ולכסות במגבת מטבח נקייה מנוחה ל15 דקות.


14

כל כדור נרדד לפיתה קטנה, נניח 2 כפיות ממלית הגבינה בקצה(ראו בתמונה).


15

נקפל את הפיתה לחצי, ונהדק בקצוות, עם סכין נחרוץ קווים בצורה חופשית .


16

נסובב לצורת חצי ירח, נניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה .


17

נבריש את הגביניות עם החלמונים והחלב.


18

נכסה במגבת להתפחה של 40 דקות .


19

נאפה בחום 180 מעלות חום עליון חום תחתון לא טורבו,עד להזהבה .


20

איך שיוצא מהתנור להבריש סירופ סוכר קר בטמפרטורת החדר על הגביניות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים