ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/2 צרור בצל ירוק (רק העלים)
-
-
-
2 כוסות קמח תופח ח(כוס חד פעמי שתייה חמה)
-
-
-
-
1 שמנת מתוקה או שמנת לבישול
-
-
100 גר מוצרלה או צהובה מגורדת
-
100 גר גבינה בולגרית מעודנת
-
-
אופן ההכנה
-
1
בסיס-בוו גיטרה ללוש מעט, חמאה מים קמח וקורט מלח.
-
2
לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר.
-
3
לחמם תנור 180 מעלות.
-
4
לשמן תבנית לקיש 22/24.
-
5
לשטח את הבצק לעטוף בנייר כסף.
-
6
להצמיד לבצק ולאפות 10 דקות.
-
7
ולהורי את הנייר כסף.
-
8
לקצוץ את הבצל ירוק ולטגן עם 2 כפות שמן זית כ-2 דקות להוסיף את השום והפטריות החתוכות לטגן 5 דקות .
-
9
בקערה לטרוף את הביצים להוסיף שמנת מתוקה,גבינות מגורדות,גבינה לבנה,פטרוזיליה קצוצה,מלח, פלפל ואת הבצל והפטריות שטיגנו.
-
10
להחזיר לתנור לעוד כשעה אפייה לצבע זהוב.
1
בסיס-בוו גיטרה ללוש מעט, חמאה מים קמח וקורט מלח.
2
לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר.
3
לחמם תנור 180 מעלות.
4
לשמן תבנית לקיש 22/24.
5
לשטח את הבצק לעטוף בנייר כסף.
6
להצמיד לבצק ולאפות 10 דקות.
7
ולהורי את הנייר כסף.
8
לקצוץ את הבצל ירוק ולטגן עם 2 כפות שמן זית כ-2 דקות להוסיף את השום והפטריות החתוכות לטגן 5 דקות .
9
בקערה לטרוף את הביצים להוסיף שמנת מתוקה,גבינות מגורדות,גבינה לבנה,פטרוזיליה קצוצה,מלח, פלפל ואת הבצל והפטריות שטיגנו.
10
להחזיר לתנור לעוד כשעה אפייה לצבע זהוב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים