לןגן

קיש פטריות וגבינות

מאת: דורית אלישע, פורסם: 26/05/2020 | 12:30
קיש פטריות וגבינות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיס-בוו גיטרה ללוש מעט, חמאה מים קמח וקורט מלח

  2. לעטוף בניילון נצמד ולהניח שעה במקרר

  3. לחמם תנור 180 מעלות

  4. לשמן תבנית לקיש 22/24

  5. לשטח את הבצק לעטוף בנייר כסף

  6. להצמיד לבצק ולאפות 10 דקות

  7. ולהורי את הנייר כסף

  8. לקצוץ את הבצל ירוק ולטגן עם 2 כפות שמן זית כ-2 דקות להוסיף את השום והפטריות החתוכות לטגן 5 דקות

  9. בקערה לטרוף את הביצים להוסיף שמנת מתוקה,גבינות מגורדות,גבינה לבנה,פטרוזיליה קצוצה,מלח, פלפל ואת הבצל והפטריות שטיגנו

  10. להחזיר לתנור לעוד כשעה אפייה לצבע זהוב