אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

438
צפיות

בייגל מהאגדות !!!!

המתכון של
בייגל מהאגדות !!!!

מתכון של יונית צוקרמן רך מפנים וקריספי מבחוץ!!!!!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חומרים
  • קילו קמח.
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 5 כפות סוכר
  • 2 וחצי כוסות מידה של מים
  • חצי כוס שמן.
  • כף מלח.
  • חומרים לטבילת הבייגלה
  • סיר קוטר 26.
  • 2 ליטר מים
  • 2 כפות גדושות סודה לשתייה
  • רבע כוס סילאן.
  • קישוט
  • שומשום,מלח גס,גרעיני חמניה וכד…
אופן ההכנה
  • 1

    את הקמח אנחנו שמים בקערה ביחד עם השמרים ועם הסוכר המים והשמן ומתחילים לערבל בעזרת וו לישה עד שמתגבש לנו גוש בצק..


  • 2

    אז שמים כף מלח..


  • 3

    ונותנים לבצק להמשיך להתערבל 7 דקות על השעון..


  • 4

    אחרי 7 דקות להוציא לקערה משומנת להתפחה ולכסות בניליון ניצמד .


  • 5

    עשר דק לפני סיום ההתפחה לוקחים סיר שמים בו 2 ליטר מים ו2 כפות סודה לשתייה רבע כוס סילאן ..


  • 6

    ומערבבים ומביאים לרתיחה .


  • 7

    מורידים את הלהבה לאש נמוכה ומחכים לבייגלה שיכנס למים למשך 40 שניות..


  • 8

    אז אחרי חצי שעה של התפחה קצרה לקרוץ 18 כדורים כל כדור במשקל של 100 גרם.


  • 9

    לפתוח כל כדור לנחש באורך מטר וקצת…לגלגל לצורת לב..


  • 10

    את הקצוות לקשור ולהדק לצדדים.


  • 11

    לטבול במיד ועם כף רחבה מחוררת להוציא ולהניח בתבנית.*.


  • 12

    להניח על תבנית עם נייר אפיה טיפה משומנת..


  • 13

    לאפות בתנור חם 235 מעלות כעשר דקות עד הזהבה יפה .


  • 14

    להבריש בחמאה מומסת.


  • 15

    לא לשכוח לצלםםם כי אם לא צילמת לא עשית חחחח.


1

את הקמח אנחנו שמים בקערה ביחד עם השמרים ועם הסוכר המים והשמן ומתחילים לערבל בעזרת וו לישה עד שמתגבש לנו גוש בצק..


2

אז שמים כף מלח..


3

ונותנים לבצק להמשיך להתערבל 7 דקות על השעון..


4

אחרי 7 דקות להוציא לקערה משומנת להתפחה ולכסות בניליון ניצמד .


5

עשר דק לפני סיום ההתפחה לוקחים סיר שמים בו 2 ליטר מים ו2 כפות סודה לשתייה רבע כוס סילאן ..


6

ומערבבים ומביאים לרתיחה .


7

מורידים את הלהבה לאש נמוכה ומחכים לבייגלה שיכנס למים למשך 40 שניות..


8

אז אחרי חצי שעה של התפחה קצרה לקרוץ 18 כדורים כל כדור במשקל של 100 גרם.


9

לפתוח כל כדור לנחש באורך מטר וקצת…לגלגל לצורת לב..


10

את הקצוות לקשור ולהדק לצדדים.


11

לטבול במיד ועם כף רחבה מחוררת להוציא ולהניח בתבנית.*.


12

להניח על תבנית עם נייר אפיה טיפה משומנת..


13

לאפות בתנור חם 235 מעלות כעשר דקות עד הזהבה יפה .


14

להבריש בחמאה מומסת.


15

לא לשכוח לצלםםם כי אם לא צילמת לא עשית חחחח.


לאכול את בייגל עם חמאה זה החיייםםםםםם
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים