אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

929
צפיות

בייגל מהאגדות!!!

המתכון של
בייגל מהאגדות!!!

מתכון של יונית צוקרמן מבחוץ קריספי בטירוף ומבפנים רך!!!

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • 2 וחצי כוסות מים
  • חצי כוס שמן או 100 חמאה
  • 4 כפות סוכר
  • כף מלח
  • חומרים לטבילת הבייגל
  • 4 כוסות מים רותחים
  • 2 כפות אבקת סודה לשתיה
  • מלח גס
אופן ההכנה
  • 1

    שמים את כל החומרים בקערת המיקסר למעט המלח..


  • 2

    בעזרת וו לישה מערבלים עד שנוצר גוש בצק ואז מוסיפים את המלח..


  • 3

    לשים כ 7 דקות.


  • 4

    מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון ניצמד .


  • 5

    מתפיחים חצי שעה.


  • 6

    מחלקים ל 18 כדורים ויוצרים נחשים ארוכים עושים צורת לב כאשר קצוות הלב מגיעות עד הקצה מחברים את הקצוות בצורת בורג פעמיים ומעדקים מלמטה .


  • 7

    טובלים כל פרעצל במים הרותחים עם הסודה בעזרת כף מחוררת רק 30 שניות!!!! ממש לספור בלב..... חח.


  • 8

    מחזירים לתבנית תנור וזורים מלח גס.


  • 9

    אופים 235 מעלות כ 10 דקות עד השחמה יפה.


  • 10

    שיוצא מהתנור מברישים בחמאה מומסת.


  • 11

    יאמייייי.


  • 12

    .


1

שמים את כל החומרים בקערת המיקסר למעט המלח..


2

בעזרת וו לישה מערבלים עד שנוצר גוש בצק ואז מוסיפים את המלח..


3

לשים כ 7 דקות.


4

מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון ניצמד .


5

מתפיחים חצי שעה.


6

מחלקים ל 18 כדורים ויוצרים נחשים ארוכים עושים צורת לב כאשר קצוות הלב מגיעות עד הקצה מחברים את הקצוות בצורת בורג פעמיים ומעדקים מלמטה .


7

טובלים כל פרעצל במים הרותחים עם הסודה בעזרת כף מחוררת רק 30 שניות!!!! ממש לספור בלב..... חח.


8

מחזירים לתבנית תנור וזורים מלח גס.


9

אופים 235 מעלות כ 10 דקות עד השחמה יפה.


10

שיוצא מהתנור מברישים בחמאה מומסת.


11

יאמייייי.


12

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים