לןגן

בייגל מהאגדות !!!!

מאת: רבקי בלפולסקי, פורסם: 20/05/2020 | 20:30
בייגל מהאגדות !!!!

תקציר המתכון: מתכון של יונית צוקרמן רך מפנים וקריספי מבחוץ!!!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים

חומרים לטבילת הבייגלה

קישוט

אופן הכנה

  1. את הקמח אנחנו שמים בקערה ביחד עם השמרים ועם הסוכר המים והשמן ומתחילים לערבל בעזרת וו לישה עד שמתגבש לנו גוש בצק.

  2. אז שמים כף מלח.

  3. ונותנים לבצק להמשיך להתערבל 7 דקות על השעון.

  4. אחרי 7 דקות להוציא לקערה משומנת להתפחה ולכסות בניליון ניצמד

  5. עשר דק לפני סיום ההתפחה לוקחים סיר שמים בו 2 ליטר מים ו2 כפות סודה לשתייה רבע כוס סילאן .

  6. ומערבבים ומביאים לרתיחה

  7. מורידים את הלהבה לאש נמוכה ומחכים לבייגלה שיכנס למים למשך 40 שניות.

  8. אז אחרי חצי שעה של התפחה קצרה לקרוץ 18 כדורים כל כדור במשקל של 100 גרם

  9. לפתוח כל כדור לנחש באורך מטר וקצת…לגלגל לצורת לב.

  10. את הקצוות לקשור ולהדק לצדדים

  11. לטבול במיד ועם כף רחבה מחוררת להוציא ולהניח בתבנית.*

  12. להניח על תבנית עם נייר אפיה טיפה משומנת.

  13. לאפות בתנור חם 235 מעלות כעשר דקות עד הזהבה יפה

  14. להבריש בחמאה מומסת

  15. לא לשכוח לצלםםם כי אם לא צילמת לא עשית חחחח