לןגן

בייגל מהאגדות!!!

מאת: רבקי בלפולסקי, פורסם: 20/05/2020 | 20:23
בייגל מהאגדות!!!

תקציר המתכון: מתכון של יונית צוקרמן מבחוץ קריספי בטירוף ומבפנים רך!!!

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

חומרים לטבילת הבייגל

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים בקערת המיקסר למעט המלח.

  2. בעזרת וו לישה מערבלים עד שנוצר גוש בצק ואז מוסיפים את המלח.

  3. לשים כ 7 דקות

  4. מעבירים לקערה משומנת ומכסים בניילון ניצמד

  5. מתפיחים חצי שעה

  6. מחלקים ל 18 כדורים ויוצרים נחשים ארוכים עושים צורת לב כאשר קצוות הלב מגיעות עד הקצה מחברים את הקצוות בצורת בורג פעמיים ומעדקים מלמטה

  7. טובלים כל פרעצל במים הרותחים עם הסודה בעזרת כף מחוררת רק 30 שניות!!!! ממש לספור בלב..... חח

  8. מחזירים לתבנית תנור וזורים מלח גס

  9. אופים 235 מעלות כ 10 דקות עד השחמה יפה

  10. שיוצא מהתנור מברישים בחמאה מומסת

  11. יאמייייי