ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
3 כוסות מים כוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה בערך אפשר מים פושרים אם מכינים בלי להכניס למקרר.
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים, לכסות ולהתפיח במקרר שעה אם עושים עם מים פושרים אפשר התפחה על השיש .
-
3
ללוש היטב ולהחזיר למקרר עד הבוקר .
-
4
אם מתפיחים על השיש אז התפחה של שעה .
-
5
להוציא את הבצק ולחלק לכדורים אפשר 16 או גדולים יותר אני עושה תמיד לפי העין .
-
6
לתת לנוח 10 דקות לעשות צורה .
-
7
ולתת התפחה של רבע שעה בערך.
-
8
לחמם תנור 200 מעלות מעלות .
-
9
להבריש עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה ולהבריש שוב עם המים ולהמשיך לאפות כמה דקות .
-
10
בהצלחה .
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה בערך אפשר מים פושרים אם מכינים בלי להכניס למקרר.
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים, לכסות ולהתפיח במקרר שעה אם עושים עם מים פושרים אפשר התפחה על השיש .
3
ללוש היטב ולהחזיר למקרר עד הבוקר .
4
אם מתפיחים על השיש אז התפחה של שעה .
5
להוציא את הבצק ולחלק לכדורים אפשר 16 או גדולים יותר אני עושה תמיד לפי העין .
6
לתת לנוח 10 דקות לעשות צורה .
7
ולתת התפחה של רבע שעה בערך.
8
לחמם תנור 200 מעלות מעלות .
9
להבריש עם מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות חצי שעה בערך עד לקבלת צבע חום יפה ולהבריש שוב עם המים ולהמשיך לאפות כמה דקות .
10
בהצלחה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים