ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
הכל בכוס חד פעמי שתיה חמה
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מתחילים עם החומוס .
-
2
משרים את החומוס בקערה עם מים ל24 שעות .
-
3
לשים בסיר עם קמצוץ של סודה לשתיה ולהרתיח שעה , לשפוך את המים לשטוף ולמלא מים חדשים ולהרתיח עוד שעה בערך שהחומוס יתרכך .
-
4
את הבצל לקצוץ דק ולטגן עם מעט שמן ומעט מלח עד להזהבה .
-
5
כשחומוס התרכך למעוך עם מזלג או עם מט.
-
6
מועך של הפירה ולהשאיר מעט חומס שלם זה טעים ולהוסיף למחבת עם הבצל להוסיף מלח,פלפל שחור וכמון לערבב כמה דקות רק לאחד ולקרר.
-
7
הכנת הבצק .
-
8
לשים בקערת במיקסר שמרים סוכר וכוס מים פושרים ולהמתין רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק רך ונעים אם צריך להוסיף עוד קצת מים.
-
9
להתפיח שעה ללוש ושוב התפחה של חצי שעה בערך .
-
10
לחלק את הבצק לכדורים קטנים .
-
11
עם מערך לרדד לעיגול לשים באמצע מילוי ולסגור היטב ולתת התפחה לכסות עם מגבת .
-
12
לחמם שמן ולטגן על אש בינונית .
-
13
בתאבון .
1
מתחילים עם החומוס .
2
משרים את החומוס בקערה עם מים ל24 שעות .
3
לשים בסיר עם קמצוץ של סודה לשתיה ולהרתיח שעה , לשפוך את המים לשטוף ולמלא מים חדשים ולהרתיח עוד שעה בערך שהחומוס יתרכך .
4
את הבצל לקצוץ דק ולטגן עם מעט שמן ומעט מלח עד להזהבה .
5
כשחומוס התרכך למעוך עם מזלג או עם מט.
6
מועך של הפירה ולהשאיר מעט חומס שלם זה טעים ולהוסיף למחבת עם הבצל להוסיף מלח,פלפל שחור וכמון לערבב כמה דקות רק לאחד ולקרר.
7
הכנת הבצק .
8
לשים בקערת במיקסר שמרים סוכר וכוס מים פושרים ולהמתין רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים של הבצק וללוש לקבלת בצק רך ונעים אם צריך להוסיף עוד קצת מים.
9
להתפיח שעה ללוש ושוב התפחה של חצי שעה בערך .
10
לחלק את הבצק לכדורים קטנים .
11
עם מערך לרדד לעיגול לשים באמצע מילוי ולסגור היטב ולתת התפחה לכסות עם מגבת .
12
לחמם שמן ולטגן על אש בינונית .
13
בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים