אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

609
צפיות

בורקס חגיגי

המתכון של
בורקס חגיגי

אפשר למלא גם בבשר בבצק פרווה

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קילו בצק עלים (תוצרת בית או קנוי).
  • למילוי
  • 400 גרם תרד טרי,
  • בצל מטוגן (לחוד),
  • תפוח אדמה קלוף ומרוכך לפירה (לאחר שבושל בקליפתו).
  • גלילת גבינת עיזים (פרומעז).
  • פלפל שחור טחון, מלח.
אופן ההכנה
  • 1

    לערבב את התפוח אדמה מעוך במזלג (לא פירה חלק) + בצל גדול מטוגן ב- 4 כפות שמן + תרד שטוף. .


  • 2

    להוסיף מלח ופלפל..


  • 3

    לסדר תלולית נדיבה במשטח של בצק ומעליו לסדר עיגולי גבינת עיזים (כמו בצילום). .


  • 4

    לכסות ביריעת בצק. .


  • 5

    למרוח ביצה ולאפות בחום גבוה כעשרים דקות. .


  • 6

    בהצלחה.


  • 7

    אני השתמשתי בגלגלת ליצירת רשת בחלק העליון של המאפה..


1

לערבב את התפוח אדמה מעוך במזלג (לא פירה חלק) + בצל גדול מטוגן ב- 4 כפות שמן + תרד שטוף. .


2

להוסיף מלח ופלפל..


3

לסדר תלולית נדיבה במשטח של בצק ומעליו לסדר עיגולי גבינת עיזים (כמו בצילום). .


4

לכסות ביריעת בצק. .


5

למרוח ביצה ולאפות בחום גבוה כעשרים דקות. .


6

בהצלחה.


7

אני השתמשתי בגלגלת ליצירת רשת בחלק העליון של המאפה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים