ללוש טוב טוב עד שהבצק גמיש. לחלק ל-15 יחידות. להניח בקערה עם שמן בערך חצי בקבוק...ממש שוחה בשמן להשרייה ולכסות בניילון נצמד ולמקרר. אחרי מספר שעות (אני עושה למחרת) פותחת כל יחידה עם הידיים הכי דק שיוצא לך. למרוח מהקערה שמן על המשטח. ולא נורא אם נקרע.לעשות קיפול אחד בקצה ולהניח שורה של מילוי ולגלגל. להניח בתבנית ושוב למקרר. אחרי מספר שעות לאפות. עדיף לאפות כשזה קר מהמקרר כך נוצרת קריספיות למעלה..
מילוי גבינה: מיכל של גבינת פאטינה + 150 גרם גבינת קצ'קבל + 2 כפות גדושות קמח + 1 ביצה תיבלתי בפלפל שחור טחון. לערבב ולמלא .
1
ללוש טוב טוב עד שהבצק גמיש. לחלק ל-15 יחידות. להניח בקערה עם שמן בערך חצי בקבוק...ממש שוחה בשמן להשרייה ולכסות בניילון נצמד ולמקרר. אחרי מספר שעות (אני עושה למחרת) פותחת כל יחידה עם הידיים הכי דק שיוצא לך. למרוח מהקערה שמן על המשטח. ולא נורא אם נקרע.לעשות קיפול אחד בקצה ולהניח שורה של מילוי ולגלגל. להניח בתבנית ושוב למקרר. אחרי מספר שעות לאפות. עדיף לאפות כשזה קר מהמקרר כך נוצרת קריספיות למעלה..