תקציר המתכון: אפשר למלא גם בבשר בבצק פרווה
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לערבב את התפוח אדמה מעוך במזלג (לא פירה חלק) + בצל גדול מטוגן ב- 4 כפות שמן + תרד שטוף.
להוסיף מלח ופלפל.
לסדר תלולית נדיבה במשטח של בצק ומעליו לסדר עיגולי גבינת עיזים (כמו בצילום).
לכסות ביריעת בצק.
למרוח ביצה ולאפות בחום גבוה כעשרים דקות.
בהצלחה
אני השתמשתי בגלגלת ליצירת רשת בחלק העליון של המאפה.