הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלהוציא דף פילו ולשמן אותו, להניח שני עליו לשמן גםמאותו למרוח עליו 3-4 כפות ריבה , לשמור שולים .. לפזר קוקוס אגוזים ומעט קינמון למי שאוהב. .
לגלגל לרולדה.לשמן מעל,.
לחתוך לחצי עוד דף פילו ולהניח רק על החלק העליון של הרולדה. למרוח אותו בביצה טרופה .
לחמם תנור ולאפות עד להזהבה. .
לצפות במי סוכר כשיוצא חם מהתנור. קראצ'י וטעים מאד. תהנו הילה❤ .