לןגן

פילו מתוק

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 03/11/2018 | 10:59
פילו מתוק

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא דף פילו ולשמן אותו, להניח שני עליו לשמן גםמאותו למרוח עליו 3-4 כפות ריבה , לשמור שולים .. לפזר קוקוס אגוזים ומעט קינמון למי שאוהב.

  2. לגלגל לרולדה.לשמן מעל,

  3. לחתוך לחצי עוד דף פילו ולהניח רק על החלק העליון של הרולדה. למרוח אותו בביצה טרופה

  4. לחמם תנור ולאפות עד להזהבה.

  5. לצפות במי סוכר כשיוצא חם מהתנור. קראצ'י וטעים מאד. תהנו הילה❤