אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,453
צפיות

טורטיה במילוי בשר

המתכון של
טורטיה במילוי בשר

טעים קליל ומרשים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצי קג׳ בשר טחון
  • חבילה טורטיות
  • בצל קצוץ
  • חופן צנוברים
  • חופן חמוציות
  • מלח פילפל בהרת מעט קינמון
  • ביצה
  • פרורי לחם
  • סילאן להגשה
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן את הבצל עד להשחמה .


  • 2

    להוסיף את הבשר טחון הצנוברים והחמוציות .


  • 3

    לטגן עד לשינוי צבע הבשר לאפרפר.


  • 4

    לתבל בתבלינים .


  • 5

    להמשיך לטגן עד לאידוי של כל הנוזלים.


  • 6

    ולקרר.


  • 7

    לקחת טורטיה למלא בקצה במילוי לסגור משני הצדדים ולגלגל לגליל.


  • 8

    לטבול בביצה ואחכ בפרוורי לחם .


  • 9

    לסדר בתבנית .


  • 10

    לרסס ספרי שמן .


  • 11

    ולשים בתנור .


  • 12

    חום 180 מעלות .


  • 13

    עד להזהבה .


  • 14

    בהגשה לזלף סילאן או רוטב פיטריות .


1

לטגן את הבצל עד להשחמה .


2

להוסיף את הבשר טחון הצנוברים והחמוציות .


3

לטגן עד לשינוי צבע הבשר לאפרפר.


4

לתבל בתבלינים .


5

להמשיך לטגן עד לאידוי של כל הנוזלים.


6

ולקרר.


7

לקחת טורטיה למלא בקצה במילוי לסגור משני הצדדים ולגלגל לגליל.


8

לטבול בביצה ואחכ בפרוורי לחם .


9

לסדר בתבנית .


10

לרסס ספרי שמן .


11

ולשים בתנור .


12

חום 180 מעלות .


13

עד להזהבה .


14

בהגשה לזלף סילאן או רוטב פיטריות .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים