ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
מלח פילפל בהרת מעט קינמון
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לטגן את הבצל עד להשחמה .
-
2
להוסיף את הבשר טחון הצנוברים והחמוציות .
-
3
לטגן עד לשינוי צבע הבשר לאפרפר.
-
4
לתבל בתבלינים .
-
5
להמשיך לטגן עד לאידוי של כל הנוזלים.
-
6
ולקרר.
-
7
לקחת טורטיה למלא בקצה במילוי לסגור משני הצדדים ולגלגל לגליל.
-
8
לטבול בביצה ואחכ בפרוורי לחם .
-
9
לסדר בתבנית .
-
10
לרסס ספרי שמן .
-
11
ולשים בתנור .
-
12
חום 180 מעלות .
-
13
עד להזהבה .
-
14
בהגשה לזלף סילאן או רוטב פיטריות .
1
לטגן את הבצל עד להשחמה .
2
להוסיף את הבשר טחון הצנוברים והחמוציות .
3
לטגן עד לשינוי צבע הבשר לאפרפר.
4
לתבל בתבלינים .
5
להמשיך לטגן עד לאידוי של כל הנוזלים.
6
ולקרר.
7
לקחת טורטיה למלא בקצה במילוי לסגור משני הצדדים ולגלגל לגליל.
8
לטבול בביצה ואחכ בפרוורי לחם .
9
לסדר בתבנית .
10
לרסס ספרי שמן .
11
ולשים בתנור .
12
חום 180 מעלות .
13
עד להזהבה .
14
בהגשה לזלף סילאן או רוטב פיטריות .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים