לןגן

טורטיה במילוי בשר

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 14/10/2018 | 15:16
טורטיה במילוי בשר

תקציר המתכון: טעים קליל ומרשים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עד להשחמה

  2. להוסיף את הבשר טחון הצנוברים והחמוציות

  3. לטגן עד לשינוי צבע הבשר לאפרפר

  4. לתבל בתבלינים

  5. להמשיך לטגן עד לאידוי של כל הנוזלים

  6. ולקרר

  7. לקחת טורטיה למלא בקצה במילוי לסגור משני הצדדים ולגלגל לגליל

  8. לטבול בביצה ואחכ בפרוורי לחם

  9. לסדר בתבנית

  10. לרסס ספרי שמן

  11. ולשים בתנור

  12. חום 180 מעלות

  13. עד להזהבה

  14. בהגשה לזלף סילאן או רוטב פיטריות