ללוש במיקסר ואת המים בסוף ובהדרגה עד שהמרקם דביק ורך.
2
וזו החכמה.....אם חסר מוסיפים מים בטיפטופים עד שמתקבל בצק אלסטי .
3
משמנים קערה נקיה ובידיים משומנות צורים כדור ומכסים בנילון נצמד ומעל מגבת מתפיחים כשעה מורידים אויר ושוב מתפיחים לחצי שעה צורים כדורים על שיש משומן קלות .
4
מתפיחים על ניר אפיה .
5
מורחים מהתערובת שהכנו מראש.
6
ואופים .
7
התוצאה לחמניה רכה ומהמממת באהבה רונית פרץ.
8
[תערובת.
9
צרור כוסברה ופטרוזיליה.
10
קצוץ דק.
11
חצי כוס שמן זית.
12
5 שיני שום כתוש.
13
לערבב ולהבריש לפני האפיה] בהצלחה רונית פרץ.
1
ללוש במיקסר ואת המים בסוף ובהדרגה עד שהמרקם דביק ורך.
2
וזו החכמה.....אם חסר מוסיפים מים בטיפטופים עד שמתקבל בצק אלסטי .
3
משמנים קערה נקיה ובידיים משומנות צורים כדור ומכסים בנילון נצמד ומעל מגבת מתפיחים כשעה מורידים אויר ושוב מתפיחים לחצי שעה צורים כדורים על שיש משומן קלות .