ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ביצה עם מעט סוכר דמררה מעט מלח
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לא רך .
-
3
לכסות להתפיח בערך חצי שעה ללוש ושוב התפחה .
-
4
אפשר ללוש ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללטש ולהכניס עד הבוקר למקרר .
-
5
לחלק ל16 כדורים לקמח מעט ולתת לנוח כמה דקות .
-
6
לעשות צורה להניח על נייר אפיה להבריש עם הביצה ולפזר מה שאוהבים .
-
7
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה .
-
8
להוציא ולשים על רשת לצינון .
-
9
בהצלחה .
-
10
הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל .
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לא רך .
3
לכסות להתפיח בערך חצי שעה ללוש ושוב התפחה .
4
אפשר ללוש ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללטש ולהכניס עד הבוקר למקרר .
5
לחלק ל16 כדורים לקמח מעט ולתת לנוח כמה דקות .
6
לעשות צורה להניח על נייר אפיה להבריש עם הביצה ולפזר מה שאוהבים .
7
לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה .
8
להוציא ולשים על רשת לצינון .
9
בהצלחה .
10
הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים