אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

1,844
צפיות

בייגלה או לחמניה עם בצל

המתכון של
בייגלה או לחמניה עם בצל

טעים ומיוחד

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 3 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כף מלח
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • 1 כף אורגנו
  • להברשה
  • ביצה עם מעט סוכר דמררה מעט מלח
  • שומשום, קצח או זעתר
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לא רך .


  • 3

    לכסות להתפיח בערך חצי שעה ללוש ושוב התפחה .


  • 4

    אפשר ללוש ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללטש ולהכניס עד הבוקר למקרר .


  • 5

    לחלק ל16 כדורים לקמח מעט ולתת לנוח כמה דקות .


  • 6

    לעשות צורה להניח על נייר אפיה להבריש עם הביצה ולפזר מה שאוהבים .


  • 7

    לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה .


  • 8

    להוציא ולשים על רשת לצינון .


  • 9

    בהצלחה .


  • 10

    הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל .


1

לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים לא רך .


3

לכסות להתפיח בערך חצי שעה ללוש ושוב התפחה .


4

אפשר ללוש ולהכניס למקרר לשעה להוציא ללטש ולהכניס עד הבוקר למקרר .


5

לחלק ל16 כדורים לקמח מעט ולתת לנוח כמה דקות .


6

לעשות צורה להניח על נייר אפיה להבריש עם הביצה ולפזר מה שאוהבים .


7

לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה .


8

להוציא ולשים על רשת לצינון .


9

בהצלחה .


10

הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים