הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהראשית בקערת המקסר נלוש את מרכיבי הבצק , במידה וחסר מים ניתן להוסיף בטפטוף עד לקבלת בצק גמיש ..
נתפיח את הבצק לפחות לחצי שעה , נוריד אויר ושוב התפחה של עשרים דקות ..
בתבנית פיירקס ניצור עיגולים קטנים צמודים זה לזה ..
בקערית קטנה נערבב את השמיר הקצוץ יחד עם מעט שמן ושיני השום הכתוש ..
נמרח על הכדורים ונתפיח לעוד עשרים דקות ..
נאפה בחום של 180 מעלות עד להזהבה ..
להוציא מהתנור ולמרוח שוב מבלילת השום שמיר ..
בתאבון ובהצלחה. 🌹.