אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,046
צפיות

בורקס במילוי ברוקולי בצל סגול גמבה ותפו"א

המתכון של
בורקס במילוי ברוקולי בצל סגול גמבה ותפו"א

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חבילת בצק עלים מוכן חתוך וקוביות
  • 1 בצל סגול
  • בינוני קצוץ
  • 1 גמבה קצוץ
  • 150 גרם ברוקולי של סנפרוסט מבושל במים וקצוץ
  • 3 תפו"א מבושל ומרוסק לפירה 400 גרם
  • 1 כף אבקת בצל
  • 1 כך דבש
  • רבע כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
  • 1

    1) מטגנים את הבצל לאחר מכן מכניסים את הגמבה וברוקולי דבש אבקת בצל ופלפל שחור וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.


  • 2

    2) מכניסים את התערובת ל תפו"א ומערבבים עד לאיחוד.


  • 3

    3) מניחים קוביות בצק עלים על נייר אפייה ושמים כף תערובת במרכז וסוגרים את הבצק מקצה לקצה ועם מזלג מהדקים לסגירת הבורקס.


  • 4

    4) מברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות.


1

1) מטגנים את הבצל לאחר מכן מכניסים את הגמבה וברוקולי דבש אבקת בצל ופלפל שחור וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.


2

2) מכניסים את התערובת ל תפו"א ומערבבים עד לאיחוד.


3

3) מניחים קוביות בצק עלים על נייר אפייה ושמים כף תערובת במרכז וסוגרים את הבצק מקצה לקצה ועם מזלג מהדקים לסגירת הבורקס.


4

4) מברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים