לןגן

בורקס במילוי ברוקולי בצל סגול גמבה ותפו"א

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 22/09/2018 | 22:39
בורקס במילוי ברוקולי בצל סגול גמבה ותפו"א

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל לאחר מכן מכניסים את הגמבה וברוקולי דבש אבקת בצל ופלפל שחור וממשיכים לטגן עוד כמה דקות

  2. 2) מכניסים את התערובת ל תפו"א ומערבבים עד לאיחוד

  3. 3) מניחים קוביות בצק עלים על נייר אפייה ושמים כף תערובת במרכז וסוגרים את הבצק מקצה לקצה ועם מזלג מהדקים לסגירת הבורקס

  4. 4) מברישים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ25 דקות