אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,500
צפיות

מאפה במילוי מטבוחה עם חצילים

המתכון של
מאפה במילוי מטבוחה עם חצילים

פיקנטי וטעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 5 כוסות קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 כוסות מים
  • הכל בכוס חד פעמי שתיה קרה 200 מ"ל
  • מילוי
  • 1 קופסה של סלט מטבוחה עם חצילים דל צבר
  • 1 קופסה קטנה טונה
  • מי שאוהבת חריף להוסיף מעט צ'לי חריף
אופן ההכנה
  • 1

    הכנת הבצק.


  • 2

    לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין עשר דקות .


  • 3

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש היטב לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך מדי.


  • 4

    את המים להוסיף בהדרגה .


  • 5

    לכסטת להתפיח חצי שעה בערך ללטש ושוב התפחה של 20 דקות.


  • 6

    לחלק ל6 כדורים לקמח מעט לתת לנוח כמה דקות.


  • 7

    לרדד מעט ולעשות לחמניה כמו סירה .


  • 8

    להניח בתבנית על נייר אפיה .


  • 9

    ולשים בכל לחמניה באמצע מטבוחה עם חצילים ולשים מעל טונה או ביצה מי שאוהב חריף קצת צ'לי חריף .


  • 10

    לחמם תנור 200 מעלות .


  • 11

    למרוח ביצה ולפזר מעט שומשום.


  • 12

    ולאפות חצי שעה בערך.


1

הכנת הבצק.


2

לשים בקערה כוס מים שמרים וסוכר ולהמתין עשר דקות .


3

להוסיף את שאר המצרכים וללוש היטב לקבלת בצק נעים שלא יהיה רך מדי.


4

את המים להוסיף בהדרגה .


5

לכסטת להתפיח חצי שעה בערך ללטש ושוב התפחה של 20 דקות.


6

לחלק ל6 כדורים לקמח מעט לתת לנוח כמה דקות.


7

לרדד מעט ולעשות לחמניה כמו סירה .


8

להניח בתבנית על נייר אפיה .


9

ולשים בכל לחמניה באמצע מטבוחה עם חצילים ולשים מעל טונה או ביצה מי שאוהב חריף קצת צ'לי חריף .


10

לחמם תנור 200 מעלות .


11

למרוח ביצה ולפזר מעט שומשום.


12

ולאפות חצי שעה בערך.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים