ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
400 גרם ברוקולי מבושל וטחון
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
1) מטגנים את הבצל .
-
3
והגמבה עד להזהבה.
-
4
2)מכניסים את התערובת לברוקולי ,ואת שאר הדברים ללא הביצים.
-
5
שמים במקרר לחצי שעה ⏲.
-
6
3) מערבבים את הביצים ושופכים לתבנית סיליקון משומנת .
-
7
אופים בתנור שחומם מראש ל25 דק⏲.
-
8
מחלצים ומגישים.
-
9
בתאבון👌👌☺.
1
.
2
1) מטגנים את הבצל .
3
והגמבה עד להזהבה.
4
2)מכניסים את התערובת לברוקולי ,ואת שאר הדברים ללא הביצים.
5
שמים במקרר לחצי שעה ⏲.
6
3) מערבבים את הביצים ושופכים לתבנית סיליקון משומנת .
7
אופים בתנור שחומם מראש ל25 דק⏲.
8
מחלצים ומגישים.
9
בתאבון👌👌☺.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים