לןגן

מאפינס ברוקולי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 13/06/2018 | 21:37
מאפינס ברוקולי

תקציר המתכון: מושלם👌🏻👌🏻👌🏻

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את הבצל

  2. והגמבה עד להזהבה

  3. 2)מכניסים את התערובת לברוקולי ,ואת שאר הדברים ללא הביצים

  4. שמים במקרר לחצי שעה ⏲

  5. 3) מערבבים את הביצים ושופכים לתבנית סיליקון משומנת

  6. אופים בתנור שחומם מראש ל25 דק⏲

  7. מחלצים ומגישים

  8. בתאבון👌👌☺