ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ירק אפשר שמיר או פטרוזיליה
-
מי שאוהב אפשר להוסיף זעתר
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.
-
2
להוסיף את המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים.
-
3
אפשר להתפיח על השיש פעמיים או להכניס למקרר ללילה .
-
4
אם על השיש אז את 2 הכוסות של המים להוסיף את המים פושרים אם למקרר ללילה אז מהברז.
-
5
הכנסנו למקרר אחרי שעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר עד הבוקר.
-
6
בבוקר להוציא ללוש לעשות כמו רולדה לתת לנוח כמה דקות לחלק לכמה שרוצים .
-
7
אם כדורים אז קטנים ולסדר בתבנית צמודים אחד לשני .
-
8
או לחמניה לקמח ולחרוץ אמצע עם סכין ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולתת לתפוח חצי שעה בערך.
-
9
לאפות בתנור על חום 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום.
-
10
לקחת כוס עם מים מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפייה .
-
11
כשמוכן להוציא ולהבריש עם שמן זית עם שום שמיר וזעתר מה שאוהבים.
-
12
יוצא טעים מאוד מומלץ.
-
13
בהצלחה.
1
לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.
2
להוסיף את המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים.
3
אפשר להתפיח על השיש פעמיים או להכניס למקרר ללילה .
4
אם על השיש אז את 2 הכוסות של המים להוסיף את המים פושרים אם למקרר ללילה אז מהברז.
5
הכנסנו למקרר אחרי שעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר עד הבוקר.
6
בבוקר להוציא ללוש לעשות כמו רולדה לתת לנוח כמה דקות לחלק לכמה שרוצים .
7
אם כדורים אז קטנים ולסדר בתבנית צמודים אחד לשני .
8
או לחמניה לקמח ולחרוץ אמצע עם סכין ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולתת לתפוח חצי שעה בערך.
9
לאפות בתנור על חום 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום.
10
לקחת כוס עם מים מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפייה .
11
כשמוכן להוציא ולהבריש עם שמן זית עם שום שמיר וזעתר מה שאוהבים.
12
יוצא טעים מאוד מומלץ.
13
בהצלחה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים