אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,683
צפיות

לחם או כדורים עם עשבע תיבול

המתכון של
לחם או כדורים עם עשבע תיבול

ריח וטעם משגע

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כך מלח
  • 2 כפות שבבי בצל יבש
  • 1 כף אורגנו יבש
  • 3 כוסות מים
  • 1/2 כוס שמן
  • לקישוט
  • שומשום
  • שמן זית
  • 1 כפית שום כתוש
  • ירק אפשר שמיר או פטרוזיליה
  • מי שאוהב אפשר להוסיף זעתר
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.


  • 2

    להוסיף את המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים.


  • 3

    אפשר להתפיח על השיש פעמיים או להכניס למקרר ללילה .


  • 4

    אם על השיש אז את 2 הכוסות של המים להוסיף את המים פושרים אם למקרר ללילה אז מהברז.


  • 5

    הכנסנו למקרר אחרי שעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר עד הבוקר.


  • 6

    בבוקר להוציא ללוש לעשות כמו רולדה לתת לנוח כמה דקות לחלק לכמה שרוצים .


  • 7

    אם כדורים אז קטנים ולסדר בתבנית צמודים אחד לשני .


  • 8

    או לחמניה לקמח ולחרוץ אמצע עם סכין ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולתת לתפוח חצי שעה בערך.


  • 9

    לאפות בתנור על חום 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום.


  • 10

    לקחת כוס עם מים מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפייה .


  • 11

    כשמוכן להוציא ולהבריש עם שמן זית עם שום שמיר וזעתר מה שאוהבים.


  • 12

    יוצא טעים מאוד מומלץ.


  • 13

    בהצלחה.


1

לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים מהברז ולהמתין רבע שעה.


2

להוסיף את המצרכים וללוש לקבלת בצק נעים.


3

אפשר להתפיח על השיש פעמיים או להכניס למקרר ללילה .


4

אם על השיש אז את 2 הכוסות של המים להוסיף את המים פושרים אם למקרר ללילה אז מהברז.


5

הכנסנו למקרר אחרי שעה להוציא ללוש ולהכניס למקרר עד הבוקר.


6

בבוקר להוציא ללוש לעשות כמו רולדה לתת לנוח כמה דקות לחלק לכמה שרוצים .


7

אם כדורים אז קטנים ולסדר בתבנית צמודים אחד לשני .


8

או לחמניה לקמח ולחרוץ אמצע עם סכין ולהניח בתבנית על נייר אפיה ולתת לתפוח חצי שעה בערך.


9

לאפות בתנור על חום 200 מעלות ולאפות כשמתקבל צבע חום.


10

לקחת כוס עם מים מעט סוכר ומעט מלח ולהבריש 3 פעמים עד סוף האפייה .


11

כשמוכן להוציא ולהבריש עם שמן זית עם שום שמיר וזעתר מה שאוהבים.


12

יוצא טעים מאוד מומלץ.


13

בהצלחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים