תקציר המתכון: בצק פילאס טורכי מוצלח ביותר
קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
לחמם במחבת מעט שמן זית ,לפרוס בצל גדול סגול לעיגולים לטגן עד שהופך לשקוף ,להוסיף פטריות ,להקפיץ לתבל בפלפל שחור גרוס,מלח ומעט אגוז מוסקט ,להוסיף 2 חבילות ערמונים משקית ואקום להקפיץ ולצנן.
להכנת הרויאל
חצי שמנת מתוקה
2 בצים טרופות
100 גרם גבינה צהובה או פרמזן מגורדת
לערבב הכל
נרסס ספריי שמן על תבנית עגולה ,נרדד מעט מחצית מהבצק פילאס נניח על התבנית את הבצק כאשר השוליים מחוץ לתבנית
שלב ראשון נניח את מלית הפטריות ערמונים ובצל על הבצק
שלב שני נמזוג את הרואיל עם כף על המלית
כעת נסגור את השוליים של הבצק ביד מסביב כלפי פנים
נבריש ביצה ושומשום
לאפות בחום 200 מעלות עד להזהבה