ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 חבילות רביולי (400 גר' כל אחת). אפשר עם גבינה/בטטה/פטריות
-
-
2 סלסלות פטריות שמפיניון טריות חתוכות לרצועות דקות או 2 קופסאות שימורים פטריות חתוכות מסוננות מהמים
-
אפשרי להוסיף חציל מקולף וחתוך לקוביות, קוביות בטטה קלופה או פרחי ברוקולי.
-
-
1 מיכל שמנת לבישול או שמנת מתוקה (250 מ''ל)
-
100 גר' גבינת פרמז'ן מגוררת
-
200 גר' גבינת מוצרלה או צהובה מגוררת
-
מרגרינה או שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
-
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות..
-
2
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד..
-
3
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפטריות החתוכות כ- 10 דק' עד שמזהיבות..
-
4
בשלב זה מוסיפים למחבת גם קוביות חצילים או בטטה או ברוקולי..
-
5
לאחר כ- 10 דק' מוסיפים מלח ופלפל, שמנת ושני שליש מכמות הגבינות המגוררות..
-
6
מרתיחים, מערבבים ומורידים מהאש..
-
7
בתבנית המשומנת מניחים שכבת רביולי, מחצית מרוטב הפטריות, שכבה נוספת של רביולי, שוב יתרת הרוטב..
-
8
מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינות המגוררות..
-
9
אופים 15-20 דק' עד להזהבה וטורפים..
1
מחממים תנור ל- 200 מעלות..
2
מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד..
3
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפטריות החתוכות כ- 10 דק' עד שמזהיבות..
4
בשלב זה מוסיפים למחבת גם קוביות חצילים או בטטה או ברוקולי..
5
לאחר כ- 10 דק' מוסיפים מלח ופלפל, שמנת ושני שליש מכמות הגבינות המגוררות..
6
מרתיחים, מערבבים ומורידים מהאש..
7
בתבנית המשומנת מניחים שכבת רביולי, מחצית מרוטב הפטריות, שכבה נוספת של רביולי, שוב יתרת הרוטב..
8
מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינות המגוררות..
9
אופים 15-20 דק' עד להזהבה וטורפים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים