לןגן

מאפה רביולי עם פטריות מוקרם בקלי קלות

מאת: אורית לוי, פורסם: 12/04/2018 | 03:39
מאפה רביולי עם פטריות מוקרם בקלי קלות

תקציר המתכון: מהיר להכנה, טעים בטירוף ומתחסל בדקות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל- 200 מעלות.

  2. מבשלים את הרביולי לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.

  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הפטריות החתוכות כ- 10 דק' עד שמזהיבות.

  4. בשלב זה מוסיפים למחבת גם קוביות חצילים או בטטה או ברוקולי.

  5. לאחר כ- 10 דק' מוסיפים מלח ופלפל, שמנת ושני שליש מכמות הגבינות המגוררות.

  6. מרתיחים, מערבבים ומורידים מהאש.

  7. בתבנית המשומנת מניחים שכבת רביולי, מחצית מרוטב הפטריות, שכבה נוספת של רביולי, שוב יתרת הרוטב.

  8. מפזרים מלמעלה את יתרת הגבינות המגוררות.

  9. אופים 15-20 דק' עד להזהבה וטורפים.