הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לחמניות רכות ואוריריות מבצק נדיר של רונית פרץ
ללוש במיקסר ואת המים בסוף ובהדרגה עד שהמרקם דביק ורך.
וזו החכמה.....אם חסר מוסיפים מים בטיפטופים עד שמתקבל בצק אלסטי .
משמנים קערה נקיה ובידיים משומנות צורים כדור ומכסים בנילון נצמד ומעל מגבת מתפיחים כשעה מורידים אויר ושוב מתפיחים לחצי שעה צורים כדורים על שיש משומן קלות .
מתפיחים על ניר אפיה מורחים ביצה ושומשום ואופים התוצאה לחמניה רכה ומהמממת באהבה רונית פרץ.