הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהראשית חשוב על מנת שהמצות לא ישברו בגלגול להרטיב אותן טוב טוב במים תחת ברז..
לעטוף אותן בשלמותן במגבת גדולה לפחות חצי שעה ..
לחצות לשניים כל מצה..
בקערה לערבב גבינת שמנת עם זיתים, בולגרית מגורדת וגבינה צהובה ..
להניח מהמלית בתחילת כל מצה ולהתחיל לגלגל כמו סיגר. לטבול בביצה עם מעט מלח ולטגן ..
למלית בשר לטגן בצל קצוץ דק להוסיף טחון בקר עם צנובר קלוי מעט תבלינים ולהניח על מצה ולגלגל ..
למלית תפוחי אדמה ,.
לבשל תפואד עד לריכוך עם מעט כורכום ומלח.
להוסיף בצל מטוגן שטוגן יחד עם פטריות עם מעט פלפל שחור ואבקת מרק..
למלא ולגלגל ולטגן ..
חג פסח כשר 🌹.