הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערת המיקסר לשים את כל החומרים מלבד המלח,מוסיפים מים בהדרגה לאחר שמתקבלת עיסה אחידה להוסיף את המלח ולהמדיך ללוש כ-10 דקות.חשוב לשים לב כמות המים משתנה בין סוגי הקמח אם הבצק עדיין מעט יבש להוסיף בהדרגה עוד חצי כוס המרקם צריך להיות מעט דביק ורך..
לכסות קערה בניילון נצמד ולהניח לתפיחה עד להכפלת הנפח.לחלק את הבצק ל-2 כדורים כל כדור לחלק ל4 ליצור חלה ולהניח בתבנית ולתת לנוח עוד כחצי שעה להבריש בביצה טרופה וכפית נס קפה או סילאן לפזר שומשום ולאפות בחום 190 עד שמזהיב הייטב..
בזמן האפייה בשלב הסופי לרסס עם שפריצר מים על החלות ולהמשיך לאפות.בהצלחה חופית אלמקייס.