אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

2,423
צפיות

לחם עם בצל ושום

המתכון של
לחם עם בצל ושום

קרנצ'י וטעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 ק''ג קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 3 כפות סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כוסות מים
  • 1 כף מלח
  • 1 כף שום יבש טחון
  • 1 כף שבבי בצל יבש
  • לציפוי
  • ביצה עם מעט מים מעט סוכר ומעט מלח
  • שומשום
אופן ההכנה
  • 1

    לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים לרבע שעה בערך.


  • 2

    להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך ונעים.


  • 3

    לכסות ולהתפיח שעה ללטש ושוב התפחה של חצי שעה .


  • 4

    לחלק לכדורים כמה שאתם רוצים גדולים או קטנים .


  • 5

    לתת לנוח 10 דקות .


  • 6

    לפתוח עם הידיים כמו פיתה ולקפל לצורה של בגט לקמח לחרוץ עם סכין חדה באמצע כמה פסים .


  • 7

    לתת לנוח מומלץ עם תבנית בגטים למי שיש.


  • 8

    לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית קטנה עם מים בתחתית התנור .


  • 9

    להבריש עם ביצה ולפזר שומשום לאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .


  • 10

    לפני שמוציאים מהתנור להבריש עם מעט מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות עוד כמה דקות שהמים יתייבשו .


  • 11

    בהצלחה 💓.


  • 12

    אפשר להכין את הבצק בלילה להכניס למקרר אחרי שעה ללוש ולהשאיר עד הבוקר .


1

לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים לרבע שעה בערך.


2

להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך ונעים.


3

לכסות ולהתפיח שעה ללטש ושוב התפחה של חצי שעה .


4

לחלק לכדורים כמה שאתם רוצים גדולים או קטנים .


5

לתת לנוח 10 דקות .


6

לפתוח עם הידיים כמו פיתה ולקפל לצורה של בגט לקמח לחרוץ עם סכין חדה באמצע כמה פסים .


7

לתת לנוח מומלץ עם תבנית בגטים למי שיש.


8

לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית קטנה עם מים בתחתית התנור .


9

להבריש עם ביצה ולפזר שומשום לאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .


10

לפני שמוציאים מהתנור להבריש עם מעט מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות עוד כמה דקות שהמים יתייבשו .


11

בהצלחה 💓.


12

אפשר להכין את הבצק בלילה להכניס למקרר אחרי שעה ללוש ולהשאיר עד הבוקר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים