ספר מתכוני מאפים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ביצה עם מעט מים מעט סוכר ומעט מלח
-
אופן ההכנה
-
1
לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים לרבע שעה בערך.
-
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך ונעים.
-
3
לכסות ולהתפיח שעה ללטש ושוב התפחה של חצי שעה .
-
4
לחלק לכדורים כמה שאתם רוצים גדולים או קטנים .
-
5
לתת לנוח 10 דקות .
-
6
לפתוח עם הידיים כמו פיתה ולקפל לצורה של בגט לקמח לחרוץ עם סכין חדה באמצע כמה פסים .
-
7
לתת לנוח מומלץ עם תבנית בגטים למי שיש.
-
8
לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית קטנה עם מים בתחתית התנור .
-
9
להבריש עם ביצה ולפזר שומשום לאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .
-
10
לפני שמוציאים מהתנור להבריש עם מעט מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות עוד כמה דקות שהמים יתייבשו .
-
11
בהצלחה 💓.
-
12
אפשר להכין את הבצק בלילה להכניס למקרר אחרי שעה ללוש ולהשאיר עד הבוקר .
1
לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים לרבע שעה בערך.
2
להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך ונעים.
3
לכסות ולהתפיח שעה ללטש ושוב התפחה של חצי שעה .
4
לחלק לכדורים כמה שאתם רוצים גדולים או קטנים .
5
לתת לנוח 10 דקות .
6
לפתוח עם הידיים כמו פיתה ולקפל לצורה של בגט לקמח לחרוץ עם סכין חדה באמצע כמה פסים .
7
לתת לנוח מומלץ עם תבנית בגטים למי שיש.
8
לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית קטנה עם מים בתחתית התנור .
9
להבריש עם ביצה ולפזר שומשום לאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה .
10
לפני שמוציאים מהתנור להבריש עם מעט מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות עוד כמה דקות שהמים יתייבשו .
11
בהצלחה 💓.
12
אפשר להכין את הבצק בלילה להכניס למקרר אחרי שעה ללוש ולהשאיר עד הבוקר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים