לןגן

לחם עם בצל ושום

מאת: שרה יוסף, פורסם: 13/01/2018 | 21:18
לחם עם בצל ושום

תקציר המתכון: קרנצ'י וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה סוכר שמרים וכוס מים לרבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לבצק רך ונעים

  3. לכסות ולהתפיח שעה ללטש ושוב התפחה של חצי שעה

  4. לחלק לכדורים כמה שאתם רוצים גדולים או קטנים

  5. לתת לנוח 10 דקות

  6. לפתוח עם הידיים כמו פיתה ולקפל לצורה של בגט לקמח לחרוץ עם סכין חדה באמצע כמה פסים

  7. לתת לנוח מומלץ עם תבנית בגטים למי שיש

  8. לחמם תנור 200 מעלות עם תבנית קטנה עם מים בתחתית התנור

  9. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום לאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה

  10. לפני שמוציאים מהתנור להבריש עם מעט מים עם מעט סוכר ומעט מלח ולאפות עוד כמה דקות שהמים יתייבשו

  11. בהצלחה 💓

  12. אפשר להכין את הבצק בלילה להכניס למקרר אחרי שעה ללוש ולהשאיר עד הבוקר