אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

475
צפיות

פוקצ'ות

המתכון של
פוקצ'ות

מתאים לארוחות ערב או כתוספת לארוחת ערב מענגת

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חומרים לבצק
  • 4 כוסות קמח לבן מנופה
  • כף גדושה שמרים יבשים
  • כף סוכר
  • 1/2כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • בערך 2 כוסות מים פושרים.
  • מילית
  • 4 בצלים גדולים
  • כף סוכר
  • קורט מלח גס
  • 2 כפות שמן זית
  • מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  • 1

    להכין בצק מכל החומרים לבצק מעט רק ונעים להנית בצד מכובה במגבת להתפחה עד שהוא מכפיל את הנפח, בערך כשעה ..


  • 2

    לקחת מחבת עם 2 כפות שמן זית.


  • 3

    לקצוץ את הבצל לרצועות דקות ולטגן על אש בנונית עד להזהבה.


  • 4

    להוסיף את הסוכר, מלח ופלפל גרוס לקרר את הבצל..


  • 5

    לקרוץ מהבצק עיגולים בנוניים ולשטח על תבנית מרופדת בניר פרגמנט לימרוח בנדיבות את הבצל ולאפות על חום בנוני 180% כ-20 דקות .


  • 6

    אני הכנתי מחלק מהבצק עם מילית של שמן זית וזעטר את הםיתית עם הזעטר לא להשכים מיגי כדי שלא יצאו מרים .


  • 7

    בתאבון.


1

להכין בצק מכל החומרים לבצק מעט רק ונעים להנית בצד מכובה במגבת להתפחה עד שהוא מכפיל את הנפח, בערך כשעה ..


2

לקחת מחבת עם 2 כפות שמן זית.


3

לקצוץ את הבצל לרצועות דקות ולטגן על אש בנונית עד להזהבה.


4

להוסיף את הסוכר, מלח ופלפל גרוס לקרר את הבצל..


5

לקרוץ מהבצק עיגולים בנוניים ולשטח על תבנית מרופדת בניר פרגמנט לימרוח בנדיבות את הבצל ולאפות על חום בנוני 180% כ-20 דקות .


6

אני הכנתי מחלק מהבצק עם מילית של שמן זית וזעטר את הםיתית עם הזעטר לא להשכים מיגי כדי שלא יצאו מרים .


7

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים