במיקסר לשים 3 וחצי כוסות קמח, 2 כפות סוכר 2 כפות אינסטנט פודינג וניל וכפית שטוחה מלח במשך דקה וחצי ואז מוסיפים כף שמרים יבשים ובהדרגה מוסיפים כוס חלב ו- 125 גרם חמאה מומסת ו- 2 חלמונים(צהוב).
אופן ההכנה
1
לשים במקסר במשך 5 דקות על מהירות בינונית עד לקבלת כדור של בצק שנתפס על הוו לישה.(הבצק צריך לצאת נעים למגע..
2
מעבירים לקערה התפחה ששימנו אותה מעט לכסות ולהתפיח עד להכפלת גודלו של הבצק..
3
לחלק ל-10 כדורים ולרדד לגודל של מלבן על משטח מעט מקומח ..
4
למרוח שוקולד נוטלה ולגלגל לנקניק לחתוך באמצע לאורך הנקניק לקבלת 2 חלקים וליצור צמה משניים..
5
להבריש בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות..
6
באהבה רבה מרי שרעבי❤.
1
לשים במקסר במשך 5 דקות על מהירות בינונית עד לקבלת כדור של בצק שנתפס על הוו לישה.(הבצק צריך לצאת נעים למגע..
2
מעבירים לקערה התפחה ששימנו אותה מעט לכסות ולהתפיח עד להכפלת גודלו של הבצק..
3
לחלק ל-10 כדורים ולרדד לגודל של מלבן על משטח מעט מקומח ..
4
למרוח שוקולד נוטלה ולגלגל לנקניק לחתוך באמצע לאורך הנקניק לקבלת 2 חלקים וליצור צמה משניים..
5
להבריש בביצה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 160 מעלות..