לןגן

פוקצ'ות

מאת: דליה כהן קריספל, פורסם: 25/08/2017 | 05:34
פוקצ'ות

תקציר המתכון: מתאים לארוחות ערב או כתוספת לארוחת ערב מענגת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין בצק מכל החומרים לבצק מעט רק ונעים להנית בצד מכובה במגבת להתפחה עד שהוא מכפיל את הנפח, בערך כשעה .

  2. לקחת מחבת עם 2 כפות שמן זית

  3. לקצוץ את הבצל לרצועות דקות ולטגן על אש בנונית עד להזהבה

  4. להוסיף את הסוכר, מלח ופלפל גרוס לקרר את הבצל.

  5. לקרוץ מהבצק עיגולים בנוניים ולשטח על תבנית מרופדת בניר פרגמנט לימרוח בנדיבות את הבצל ולאפות על חום בנוני 180% כ-20 דקות

  6. אני הכנתי מחלק מהבצק עם מילית של שמן זית וזעטר את הםיתית עם הזעטר לא להשכים מיגי כדי שלא יצאו מרים

  7. בתאבון