ספר מתכונים עוגות שמרים
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
150 מ"ל חלב שווה כוס אחד פעמי לשתייה קרה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
100 גרם איגוזי מלך קצוץ דק עד בינוני
אופן ההכנה
-
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את החלב סוכר ביצים ומלח ומערבלים .
-
2
2)מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח בהדרגה ותמצית וניל ומכניסים את החמאה בהדרגה וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר .
-
3
3)מתפיחים את הבצק במקום חמים לשעה וחצי .
-
4
4)הכנת המלית:.
-
5
מערבבים את כל החומרים של המלית עד לאיחוד ומחלקים ל שני חלקים שווים מומלץ לשקול .
-
6
5) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים מומלץ לשקול .
-
7
6) מרדדים כל חלק לעובי של חצי ס"מ מורחים את המלית ומגלגלים, חותכים עם סכין חדה לכל האורך הרולדה ומלפלפים לצמה ומניחים על תבנית תבניות אינגליש קייק .
-
8
אורך 28 ס"מ.
-
9
רוחב 12 ס"מ .
-
10
7) מכסים במגבת להתפחה נוספת של שעה , מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כחצי שעה מקררים את העוגות.
-
11
8)אופן ההכנה הסירופ סוכר:.
-
12
שמים על הגז את את המים וסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק , מברישים בנדיבות על הרולדות.
-
13
בתיאבון.
1
1) מכניסים לקערת המיקסר את החלב סוכר ביצים ומלח ומערבלים .
2
2)מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח בהדרגה ותמצית וניל ומכניסים את החמאה בהדרגה וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר .
3
3)מתפיחים את הבצק במקום חמים לשעה וחצי .
4
4)הכנת המלית:.
5
מערבבים את כל החומרים של המלית עד לאיחוד ומחלקים ל שני חלקים שווים מומלץ לשקול .
6
5) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים מומלץ לשקול .
7
6) מרדדים כל חלק לעובי של חצי ס"מ מורחים את המלית ומגלגלים, חותכים עם סכין חדה לכל האורך הרולדה ומלפלפים לצמה ומניחים על תבנית תבניות אינגליש קייק .
8
אורך 28 ס"מ.
9
רוחב 12 ס"מ .
10
7) מכסים במגבת להתפחה נוספת של שעה , מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כחצי שעה מקררים את העוגות.
11
8)אופן ההכנה הסירופ סוכר:.
12
שמים על הגז את את המים וסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק , מברישים בנדיבות על הרולדות.
13
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים