לןגן

עוגת שמרים בריוש במילוי קינמון ואיגוזי מלך

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/01/2020 | 15:29
עוגת שמרים בריוש במילוי קינמון ואיגוזי מלך

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת טעים אשששש🔥🔥

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסירופ סוכר

אופן הכנה

  1. 1) מכניסים לקערת המיקסר את החלב סוכר ביצים ומלח ומערבלים

  2. 2)מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הקמח בהדרגה ותמצית וניל ומכניסים את החמאה בהדרגה וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר

  3. 3)מתפיחים את הבצק במקום חמים לשעה וחצי

  4. 4)הכנת המלית:

  5. מערבבים את כל החומרים של המלית עד לאיחוד ומחלקים ל שני חלקים שווים מומלץ לשקול

  6. 5) מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים מומלץ לשקול

  7. 6) מרדדים כל חלק לעובי של חצי ס"מ מורחים את המלית ומגלגלים, חותכים עם סכין חדה לכל האורך הרולדה ומלפלפים לצמה ומניחים על תבנית תבניות אינגליש קייק

  8. אורך 28 ס"מ

  9. רוחב 12 ס"מ

  10. 7) מכסים במגבת להתפחה נוספת של שעה , מברישים ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות כחצי שעה מקררים את העוגות

  11. 8)אופן ההכנה הסירופ סוכר:

  12. שמים על הגז את את המים וסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק , מברישים בנדיבות על הרולדות

  13. בתיאבון