לנפות קמח בקערת מיקסר חלק ( וו גיטרה) השמרים ולערבב לאחר מכן להוסיף את סוכר מלח ולערבב להוסיף את הביצה והמים ולערבל ואז בהדרגה את החמאה ואז לערבל 5 דקות ..להפסיק את פעולת המיקסר ולקמח את הידיים וליצור כדור יפה ועגול (הבצק מעט דיבקי וזה בסדר..).
2
להכניס לקערה ולמקרר לשעתיים..
3
לבינתיים נכין את הקרם לקחת סיר לשים שמנת מתוקה עד לרתיחה לכבות ולהמיס בפנים את השוקולד המריר תוך כדי עירבובואז להוסיף את שאר המצרכים לערבב עד שהתערובת חלקה ולהכניסלמקרר להתייצבות..
4
לאחר שעתיים לחלק תבצק ל2...לקמח משטח עבודה לפתוח בצק למעין ריבוע למרוח קרם..לגלגל לרולדה ארוכה לחצות אותה..כל חצי לחצות עם סכין וללפף אחד בשני כמו בורג ואז לצרף את שניהם אחד על השני לשמן תבנית ארוכה אינגליייש קייק ולשים בתוכה ..וככה עם הבצק השני..להתפיח שעתיים..ואז לחמם תנור ל180 מעלות למרוח ביצה ולהכניס ל35 דקות..
5
בהצלחה..
1
לנפות קמח בקערת מיקסר חלק ( וו גיטרה) השמרים ולערבב לאחר מכן להוסיף את סוכר מלח ולערבב להוסיף את הביצה והמים ולערבל ואז בהדרגה את החמאה ואז לערבל 5 דקות ..להפסיק את פעולת המיקסר ולקמח את הידיים וליצור כדור יפה ועגול (הבצק מעט דיבקי וזה בסדר..).
2
להכניס לקערה ולמקרר לשעתיים..
3
לבינתיים נכין את הקרם לקחת סיר לשים שמנת מתוקה עד לרתיחה לכבות ולהמיס בפנים את השוקולד המריר תוך כדי עירבובואז להוסיף את שאר המצרכים לערבב עד שהתערובת חלקה ולהכניסלמקרר להתייצבות..
4
לאחר שעתיים לחלק תבצק ל2...לקמח משטח עבודה לפתוח בצק למעין ריבוע למרוח קרם..לגלגל לרולדה ארוכה לחצות אותה..כל חצי לחצות עם סכין וללפף אחד בשני כמו בורג ואז לצרף את שניהם אחד על השני לשמן תבנית ארוכה אינגליייש קייק ולשים בתוכה ..וככה עם הבצק השני..להתפיח שעתיים..ואז לחמם תנור ל180 מעלות למרוח ביצה ולהכניס ל35 דקות..