מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר
- קטגוריהבשר
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
5 תפוחי אדמה קלופים.זורים מלח 1/4 שעה ושוטפים היטב.
-
700 גרם בשר חזה עוף מעורבב עם פרגיות טחון.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1 לבשל את תפוחי אדמה. להעביר לקערה נקייה ולמעוך לא למחית. .
-
2
2.להזהיב בצל ולהוסיף לתפוחי אדמה. .
-
3
3. לטגן את הבשר. ולהוסיף לתפוחי האדמה. .
-
4
4.להוסיף שמיר קצוץ לתערובת. ותבלינים. .
-
5
5. לערבב יחד את המרכיבים למעט הקמח והביצה. .
-
6
6 ליצר קציצות ארוכות ורחבות. לטבול בקמח וביצה. ולטגן. .
-
7
7 לשטוף ידיים כי העיסה מעט דביקה. הקציצות יפות..
-
8
8. לתבשיל עצמו. בסיר ליצוק את השמן. התבלינים. מים. לתת רתיחה של. כמעט על ידי אדי המים מתבשל. לכסות..
-
9
9. לסדר את הקציצות (הבסטיל). 1/4 שעה אחרונה של בישול להוסיף את הפירות היבשים. ואחר להתענג על ארוחת חג משגעת וטעימה. .
-
10
הערה אני בישלתי בנפרד את הפירות היבשים עם מעט סוכר. והוספתי בזמן ההגשה לצלחת ההגשה. האורחים הגיבו כל ביס טעם פיקנטי ואיכותי. מאד. .
1
1 לבשל את תפוחי אדמה. להעביר לקערה נקייה ולמעוך לא למחית. .
2
2.להזהיב בצל ולהוסיף לתפוחי אדמה. .
3
3. לטגן את הבשר. ולהוסיף לתפוחי האדמה. .
4
4.להוסיף שמיר קצוץ לתערובת. ותבלינים. .
5
5. לערבב יחד את המרכיבים למעט הקמח והביצה. .
6
6 ליצר קציצות ארוכות ורחבות. לטבול בקמח וביצה. ולטגן. .
7
7 לשטוף ידיים כי העיסה מעט דביקה. הקציצות יפות..
8
8. לתבשיל עצמו. בסיר ליצוק את השמן. התבלינים. מים. לתת רתיחה של. כמעט על ידי אדי המים מתבשל. לכסות..
9
9. לסדר את הקציצות (הבסטיל). 1/4 שעה אחרונה של בישול להוסיף את הפירות היבשים. ואחר להתענג על ארוחת חג משגעת וטעימה. .
10
הערה אני בישלתי בנפרד את הפירות היבשים עם מעט סוכר. והוספתי בזמן ההגשה לצלחת ההגשה. האורחים הגיבו כל ביס טעם פיקנטי ואיכותי. מאד. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים