אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר

203,946
צפיות

רולדות שמרים שוקולד

המתכון של
רולדות שמרים שוקולד

רולדות שמרים שוקולד, שכיף לאכול גם בחג וגם בימות החול...הבצק משגע, והמילוי..עוד יותר

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • כ- 1 וחצי (תתחילו עם 1 ורבע) כוסות מים חמימים - כוס חד"פ חמה (200 מ"ל)
  • 1 ק"ג קמח
  • 3 ביצים
  • כוס שמן (200 מ"ל- האוניברסלית)
  • כוס סוכר
  • כפית אבקת אפיה
  • כפית מלח
  • 1 סוכר וניל
  • 1 וחצי כפות שמרים יבשים
  • להכנת המילוי
  • כוס קקאו
  • פודינג שוקולד - 1 שקית אינסטנט שלמה
  • כוס סוכר
  • אופציה- רבע כוס קוקוס או 3-4 פתיבר טחונים (על מנת שהמילוי לא יזלוג החוצה)
  • כוס שמן
  • 1 כף נס קפה
אופן ההכנה
  • 1

    כל המרכיבים ללא סדר מסויים למיקסר, לערבול של 10 דק עד לקבלת בצק גמיש כמו פלסטלינה, לכסות ולהתפיח שעה, להוריד אוויר על ידי לישה קלה ולהתפיח עוד חצי שעה, לחלק את הבצק ל- 8 כדורים כל 2 כדורים, לפתוח לעלה, למרוח מילוי רק במרכז העלה ולגלגל כמו רולדה, להבריג ביניהן....להניח על תבניות אינגלישקייק ולתת עוד חצי שעה התפחה, למרוח ביצה ולתנור 170 מעלות כ- 35-40 דק, אני מורחת מעט דבש איך שהן יוצאות חמות מהתנור, רק להברקה יפה..


  • 2

    חג שמח ובהצלחה למי שמכינה...חגית..


  • 3

    טיפים עיקריים להכנת בצק שמרים מושלם: את חומרי הבצק לשים במיקסר כ-10 דקות, הבצק מעט רך לא מתרגשים, משמנים את כפות הידיים ויוצרים כדור חלק להתפחה של שעה, להוריד אוויר ועוד חצי שעה..


  • 4

    לפני שפותחים כל כדור לעלה, יש לקמח מעט את השולחן וגם קצת מעל העלה, לתפיחה טובה יותר..


  • 5

    המילוי: חשוב כשאתן מורחות שוקולד מכל סוג שהוא, צריך להוסיף ולפזר מעל: או קוקוס, או 3-4 פתיבר טחונים, או אגוזים טחונים על מנת שהמילוי לא יזלוג החוצה..


  • 6

    מיד כשהן יוצאות חמות מהתנור, נבריש אותן עם דבש רגיל, או עם סירופ שהכנו מראש...


  • 7

    בהצלחה לכל מי שמכינה וחג שמח ושנה טובה ומוצלחת...חגית..


1

כל המרכיבים ללא סדר מסויים למיקסר, לערבול של 10 דק עד לקבלת בצק גמיש כמו פלסטלינה, לכסות ולהתפיח שעה, להוריד אוויר על ידי לישה קלה ולהתפיח עוד חצי שעה, לחלק את הבצק ל- 8 כדורים כל 2 כדורים, לפתוח לעלה, למרוח מילוי רק במרכז העלה ולגלגל כמו רולדה, להבריג ביניהן....להניח על תבניות אינגלישקייק ולתת עוד חצי שעה התפחה, למרוח ביצה ולתנור 170 מעלות כ- 35-40 דק, אני מורחת מעט דבש איך שהן יוצאות חמות מהתנור, רק להברקה יפה..


2

חג שמח ובהצלחה למי שמכינה...חגית..


3

טיפים עיקריים להכנת בצק שמרים מושלם: את חומרי הבצק לשים במיקסר כ-10 דקות, הבצק מעט רך לא מתרגשים, משמנים את כפות הידיים ויוצרים כדור חלק להתפחה של שעה, להוריד אוויר ועוד חצי שעה..


4

לפני שפותחים כל כדור לעלה, יש לקמח מעט את השולחן וגם קצת מעל העלה, לתפיחה טובה יותר..


5

המילוי: חשוב כשאתן מורחות שוקולד מכל סוג שהוא, צריך להוסיף ולפזר מעל: או קוקוס, או 3-4 פתיבר טחונים, או אגוזים טחונים על מנת שהמילוי לא יזלוג החוצה..


6

מיד כשהן יוצאות חמות מהתנור, נבריש אותן עם דבש רגיל, או עם סירופ שהכנו מראש...


7

בהצלחה לכל מי שמכינה וחג שמח ושנה טובה ומוצלחת...חגית..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים