הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת דבש חגיגית ומנצחת שבכל חג ראש השנה לא משנה כמה עוגות וקינוחים יהיו, העוגה הזאת חייבת להיות והיא הכי טעימה מכולן.
בקערת מיקסר ובעזרת בלון הקצפה מערבבים היטב את כל החומרים פרט לקמח, חומרי התפחה ואגוזים אותם מוסיפים בסוף עד קבלת תערובת אחידה. (להימנע מעירבוב יתר).
שופכים לתבנית עגולה בקוטר 26-28 משומנת היטב או 2 פסים ואופים בתנור מחומם מראש בחום 165 מעלות עד שהעוגה מוכנה, זהובה והפנים שלה אפוי. .
מוציאים מהתנור ומכינים את הציפוי..
מערבבים את אבקת הסוכר עם כמה טיפות לימון עד לקבלת ציפוי נעים ואחיד ומצפים את העוגה. מצננים..
(ניתן לקשט בדבורות מבצק סוכר לרושם).
בהצלחה! תהנו.
*העוגה משתבחת עם הימים..