לןגן

(קציצות בשר פיקנטיות ) מנה איכותית. פיקנטי. מאד לחג. הריח מגיע למרחקים. טעים

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 18/09/2016 | 22:36
(קציצות בשר פיקנטיות )  מנה    איכותית.    פיקנטי.   מאד   לחג.    הריח מגיע למרחקים. טעים

תקציר המתכון: קציצות עם ארומה משגעת. קל להכנה. יאמי יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1 לבשל את תפוחי אדמה. להעביר לקערה נקייה ולמעוך לא למחית.

  2. 2.להזהיב בצל ולהוסיף לתפוחי אדמה.

  3. 3. לטגן את הבשר. ולהוסיף לתפוחי האדמה.

  4. 4.להוסיף שמיר קצוץ לתערובת. ותבלינים.

  5. 5. לערבב יחד את המרכיבים למעט הקמח והביצה.

  6. 6 ליצר קציצות ארוכות ורחבות. לטבול בקמח וביצה. ולטגן.

  7. 7 לשטוף ידיים כי העיסה מעט דביקה. הקציצות יפות.

  8. 8. לתבשיל עצמו. בסיר ליצוק את השמן. התבלינים. מים. לתת רתיחה של. כמעט על ידי אדי המים מתבשל. לכסות.

  9. 9. לסדר את הקציצות (הבסטיל). 1/4 שעה אחרונה של בישול להוסיף את הפירות היבשים. ואחר להתענג על ארוחת חג משגעת וטעימה.

  10. הערה אני בישלתי בנפרד את הפירות היבשים עם מעט סוכר. והוספתי בזמן ההגשה לצלחת ההגשה. האורחים הגיבו כל ביס טעם פיקנטי ואיכותי. מאד.