מתכונים לחג מהמטבח של הום סנטר
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
60 גרם שקדים מולבנים גרוסים
-
-
-
7 כפות קמח אסם תופח מאליו
אופן ההכנה
-
1
לבשל את תפוחי עץ. עם הסוכר והקינמון. עד להיתרכות .
-
2
לערבב מדי פעם ולסנן נוזלים. .
-
3
בקערה להקציף ביצים, כוס סוכר, כ-8 דקות. .
-
4
להוסיף קוקוס. סוכר ווניל. שקדים. דבש. שמן. קמח. .
-
5
להוסיף את התפוחים. ולערבב. .
-
6
ליצוק לתבנית. 24. .
-
7
תנור שחומם מראש 170 מעלות. אפיה כ- 45 דקות. .
-
8
הערה לאוהבי המתוק, 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל, 1 שמנת מתוקה צמחית, 2 כפות מחית תפוחי עץ. .
-
9
להכנת הקרם להקציף היטב את השמנת הצמחית. להוסיף את האינסטנט. ולבסוף את מחית תפוחי עץ. מאד מיוחד וטעים .
1
לבשל את תפוחי עץ. עם הסוכר והקינמון. עד להיתרכות .
2
לערבב מדי פעם ולסנן נוזלים. .
3
בקערה להקציף ביצים, כוס סוכר, כ-8 דקות. .
4
להוסיף קוקוס. סוכר ווניל. שקדים. דבש. שמן. קמח. .
5
להוסיף את התפוחים. ולערבב. .
6
ליצוק לתבנית. 24. .
7
תנור שחומם מראש 170 מעלות. אפיה כ- 45 דקות. .
8
הערה לאוהבי המתוק, 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל, 1 שמנת מתוקה צמחית, 2 כפות מחית תפוחי עץ. .
9
להכנת הקרם להקציף היטב את השמנת הצמחית. להוסיף את האינסטנט. ולבסוף את מחית תפוחי עץ. מאד מיוחד וטעים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים