לןגן

עוגת תפוחים נהדרת. עם בצק שוקולד. יצירת אומנות. לחג הבא עלינו לטובה. ראש השנה.

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 18/09/2016 | 16:23
עוגת  תפוחים נהדרת. עם בצק שוקולד.  יצירת אומנות. לחג הבא עלינו לטובה. ראש השנה.

תקציר המתכון: שנה טובה ומתוקה עם עוגת שופר.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את תפוחי עץ. עם הסוכר והקינמון. עד להיתרכות

  2. לערבב מדי פעם ולסנן נוזלים.

  3. בקערה להקציף ביצים, כוס סוכר, כ-8 דקות.

  4. להוסיף קוקוס. סוכר ווניל. שקדים. דבש. שמן. קמח.

  5. להוסיף את התפוחים. ולערבב.

  6. ליצוק לתבנית. 24.

  7. תנור שחומם מראש 170 מעלות. אפיה כ- 45 דקות.

  8. הערה לאוהבי המתוק, 2 כפות אינסטנט פודינג ווניל, 1 שמנת מתוקה צמחית, 2 כפות מחית תפוחי עץ.

  9. להכנת הקרם להקציף היטב את השמנת הצמחית. להוסיף את האינסטנט. ולבסוף את מחית תפוחי עץ. מאד מיוחד וטעים