לןגן

קנלוני במלית גבינות

מאת: Natali Gerbi, פורסם: 29/05/2016 | 22:09
קנלוני במלית גבינות

תקציר המתכון: מתכון טעים ואיכותי שקוצר כל הזמן מחמאות קל להכנה. ומיוחד לשבועות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים למילוי גבינה

רכיבים לרוטב בשאמל

רכיבים לזרייה

אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי, וממלאים את צינורות הקנלוני (אני משתמשת בשקית זילוף) מניחים בתבנית זה ליד זה. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)

  2. להכנת הרוטב: מחממים בסיר קטן את החלב, וממיסים בו את החמאה. מוסיפים לאט ותוך בחישה את הקמח והחלבונים, ומקפידים שלא ייווצרו גושים. מערבבים לקבלת רוטב סמיך.

  3. יוצקים את הרוטב על הקנלוני, זורים מעל גבינה מגורדת, ואופים כ- 25 דקות, עד שהרוטב ישחים.

  4. בהצלחה! ובתאבון :)