אופן הכנת הבצק:בתוך קערה שמים את הקמח המנופה מוסיפים את המלח ומערבבים, מוסיפים את השמרים והשמן מערבבים ולשים לבצק אחיד תוך הוספת המים אם חסר מים מוסיפים עוד. משהים להתפחה במקום חמים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו..
2
אופן הכנת המילוי: שמים בקערה את הגבינה המלוחה עם הגבינה הלבנה הקוטג' והקמח ומערבים היטב..
3
אופן הכנת הסמבוסק: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. כל חלק מרדדים לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס או במכשיר להכנת סמבוסק. מניחים על כל עיגול כף מהמלית, מקפלים ומהדקים היטב. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. עורכים בתבנית את הסמבוסק ומורחים עליהם את הביצה הטרופה. מפזרים מעל שומשום ואופים בחום בינוני 25-30 דקות עד שמקבלים צבע זהוב..
1
אופן הכנת הבצק:בתוך קערה שמים את הקמח המנופה מוסיפים את המלח ומערבבים, מוסיפים את השמרים והשמן מערבבים ולשים לבצק אחיד תוך הוספת המים אם חסר מים מוסיפים עוד. משהים להתפחה במקום חמים כשעה או עד שהבצק מכפיל את נפחו..
2
אופן הכנת המילוי: שמים בקערה את הגבינה המלוחה עם הגבינה הלבנה הקוטג' והקמח ומערבים היטב..
3
אופן הכנת הסמבוסק: מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. כל חלק מרדדים לעלה בעובי חצי ס"מ. קורצים עיגולים בכוס או במכשיר להכנת סמבוסק. מניחים על כל עיגול כף מהמלית, מקפלים ומהדקים היטב. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. עורכים בתבנית את הסמבוסק ומורחים עליהם את הביצה הטרופה. מפזרים מעל שומשום ואופים בחום בינוני 25-30 דקות עד שמקבלים צבע זהוב..