הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגות גבינה עם שוקולד לבן ומילוי של שכבות עוגת ספוג, ג'לי מנגו ומוס שוקולד מריר.
תחתית עוגת ספוג.
להקציף חלמונים עם הסוכר לקצף רך.
להוסיף בהדרגה את הקמח וקמח תפוחי אדמה.
להקציף בנפרד את החלבונים עם הסוכר לקצף רך ולקפל פנימה לתערובת עד אחידות..
לאפות בתבנית בקוטר 16 ס"מ על 150 מעלות לרבע שעה.
מוס שוקולד מריר.
להמיס את השוקולד המריר מעל בן מארי(סיר עם מעט מים רותחים ומעל הקערה של השוקולד)..
מקציפים את השמנת מתוקה לקצף רך ומקבל לתוך השוקולד המריר עד תערובת אחידה..
משטחים ברינג בקוטר 16 ס"מ ומפיקיאים..
ג'לי מנגו.
מערבבים בקערה את הפקטין והסוכר.
מביאים לרטיחה בקלחת את המחית מנגו עד שלב בועות..
טורפים פנימה את תערובת הסוכר והפקטין עד לרטיחה..
משטחים בתבנית בקוטר 16 ס"מ ומקפיאים.
קרם גבינה.
מערבבים את הג'לטין עם מים קרים ומניחים למשך 10 דקות..
ממיסים את הג'לטין במיקרו לעשר שניות ומוסיפים טיפה מים קרים עד שמגיע לחום גוף..
מקציפים עד קצפת רכב את השמנת החמוצה, אבקת סוכר, גבינת שמנת, שמנת מתוקה ווניל, מוסיפים לאט את הג'לטין המומס וממשיכים להקציף למשך דקה..
ממיסים את השוקולד הלבן על בן מארי על אש נמוכה..
מקפלים את קציפת הגבינה לתוך השוקולד הלבן עד אחידות..
הרכבה.
מניחים שקף בתבנית קוטר 18 ס"מ.
פורסים לחצי את התחתית עוגת ספוג אחרי צינון מניחים באמצע תבנית קוטר 18 ס"מ..
מלחצים מהתבנית ומניחים מעל התחתית ספוג את הג'לי מנגו..
מחלצים את המוס שוקולד המריר מהתבנית ומניחים מעל הג'לי מנגו..
יוצקים את הקרם גבינה מעל השכבות, מיישרים ומקפיאים לפחות למשך שש שעות..